Malay Chinese (Traditional) English French German Indonesian Vietnamese
Print

Pusat Servis Rx-Water Kedah dan Pulau Pinang

Tercari-cari Pusat Servis RxWater di Negeri Kedah dan Pulau Pinang? Ada masalah untuk mendapatkan perkhidmatan untuk pembelian unit baru Sistem Penapis Air The All New RxWater atau mendapatkan perkhidmatan untuk penyelenggaraan sistem RxWater anda yang lama di sekitar Penang dan Kedah?

Tak perlu risau. Kini kami telah melantik seorang wakil di Sungai Petani, Kedah iaitu En. Mohd Zabidi Bin Zakariah yang lebih dikenali dengan gelaran En. Zek.

En. Zek merupakan salah seorang wakil syarikat yang juga merupakan pengedar dan Stokis Bergerak untuk produk-produk keluaran WorldWellness Network SDN. BHD. untuk mengendalikan Pusat Servis RxWater untuk negeri Kedah dan Pulau Pinang .

Pusat Servis RxWater Negeri Kedah dan Pulau Pinang akan dikendalikan sepenuhnya oleh En. Mohd Zabidi Bin Zakariah yang beroperasi di Sungai Petani, Kedah.

Perkhidmatan servis yang di tawarkan oleh Negeri Kedah dan Pulau Pinang termasuk, menukar kartrij serta alat ganti lain, membersihkan sistem dan menyelesaikan masalah teknikal yang berkenaan dengan sistem RxWater ini. Walau bagaimanapun anda hendaklah membuat temujanji terlebih dahulu untuk melihat kelapangan serta jadual wakil pengedar kami. Manakala untuk kawasan-kawasan yang berada agak jauh atau diluar jangkauan pula kemungkinan servis penghantaran akan dikenakan atau diberikan pick-up point yang lebih hampir. Namun ianya berdasarkan persetujuan kedua-dua belah pihak.

 


Jika anda ingin mendapatkan khidmat dari Pusat Servis RxWater Negeri Kedah dan Pulau Pinang Anda boleh menghubungi:

En. Mohd Zabidi Bin Zakariah (Zek)
0194621588


 

Selain daripada menawarkan servis penyelenggaraan Rx-Water, Pusat Servis RxWater Kedah dan Pulau Pinang juga menawarkan servis penjualan dan pemasangan unit Rx-Water baharu untuk kediaman anda disamping turut menyediakan bekalan alat ganti Rx Water seperti;

  • Katrij
  • Water Pump
  • Diverter
  • Rx Brush
  • Rubber Washer
  • Hose Ring
  • Silicon Tube dan lain-lain alat ganti (rujuk list lengkap di sini.)

Kami juga bersedia membimbing seandainya anda berminat untuk   menceburkan diri dalam perniagaan ini secara separuh masa atau sepenuh  masa di kawasan liputan anda kerana kami yakin ianya sebuah perniagaan  yang berpotensi untuk memberi pulangan yang besar kepada anda.

 

 

 

 

Jika anda merasakan yang kesihatan itu mahal, cubalah pula kesakitan! Hubungi Kami!

Peluang Perniagaan, Produk WorldWellness!

Usahawan WorldWellness NetworkKami mempelawa individu yang berminat menambah pendapatan tambahan samada secara 'Separuh Masa' atau 'Sepenuh Masa' dengan menjadi pengedar Rx-Water, serta produk-produk lain keluaran WorldWellness Network (WWN) di seluruh Malaysia. Kursus dan bimbingan intensif disediakan bagi mereka yang serius.

 

http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/templates/ja_community_plus/images/icons/icon-arrow.png Maklumat Lanjut | http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/templates/ja_community_plus/images/icons/icon-arrow.png Hubungi Kami

Visit Us at Facebook

Ikrar Pengasas

Saya ingin membantu menyembuh sekurang-kurangnya 1 JUTA pesakit dan melahirkan 1000 jutawan sebelum saya menghembuskan nafas terakhir

- Dato’ Dr. Noordin Darus

Tentang Kami

Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater iaitu sistem penapis air Rx-Water yang baru.

(Baca selanjutnya...)

Joomla extensions by ZooTemplate.com