Malay Chinese (Traditional) English French German Indonesian Vietnamese
Print

Pembelian Penapis Air RxWater menggunakan Skim Ansuran AEON Credit

Berita baik untuk anda. Kini syarikat WorldWellness Network telah mengadakan kerjasama dengan AEON Credit bagi memudahkan pelanggan kami untuk memiliki Sistem Penapis Air RxWater dengan Skim Ansuran dengan AEON Credit. Permohonan AEON Credit yang diproses kebiasaannya boleh mendapat kelulusan dalam masa 2 hari saja apabila dokumen yang disediakan oleh pelanggan lengkap!

Kini anda mampu memiliki RxWater dengan bayaran serendah RM106.00 sebulan dengan terjalinnya usahasama antara Worldwellness Network & AEON Credit!

Gaji minima yang diperlukan hanya serendah RM1,100.00 sebulan!

Sila hubungi kami untuk dapatkan Borang Permohonan dan kami akan hantarkan kepada anda!

Syarat pinjaman melalui AEON Credit:-

1. Umur >18 (salinan IC)
2. Berpendapatan tetap minima RM1,100 sebulan (setelah ditolak Socso & EPF sahaja)
3. Penyata Akaun Terkini (salinan)
4. Slip gaji 1 bulan terkini (salinan)

Isi borang dan tandatangan. Serahkan semua dokumen. (Kalau anda tidak berkerja boleh memohon di bawah nama orang lain - suami, adik beradik).

Permohonan akan diproses dalam 3 - 5 hari berkerja. Setelah diluluskan, kami akan uruskan pemasangan Rx Water di tempat anda dan akan buat kutipan bayaran ansuran untuk bulan pertama.

Keterangan lanjut mengenai skim pembelian unit penapir air terapi beraura RxWater Healing System ini boleh dibaca melalui link dibawah:

Pembelian The All New Rxwater secara Ansuran Aeon

Jika anda merasakan yang kesihatan itu mahal, cubalah pula kesakitan! Hubungi Kami!

Peluang Perniagaan, Produk WorldWellness!

Usahawan WorldWellness NetworkKami mempelawa individu yang berminat menambah pendapatan tambahan samada secara 'Separuh Masa' atau 'Sepenuh Masa' dengan menjadi pengedar Rx-Water, serta produk-produk lain keluaran WorldWellness Network (WWN) di seluruh Malaysia. Kursus dan bimbingan intensif disediakan bagi mereka yang serius.

 

http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/templates/ja_community_plus/images/icons/icon-arrow.png Maklumat Lanjut | http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/templates/ja_community_plus/images/icons/icon-arrow.png Hubungi Kami

Visit Us at Facebook

Ikrar Pengasas

Saya ingin membantu menyembuh sekurang-kurangnya 1 JUTA pesakit dan melahirkan 1000 jutawan sebelum saya menghembuskan nafas terakhir

- Dato’ Dr. Noordin Darus

Tentang Kami

Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater iaitu sistem penapis air Rx-Water yang baru.

(Baca selanjutnya...)

Joomla extensions by ZooTemplate.com