Malay Chinese (Traditional) English French German Indonesian Vietnamese
Print

Water Pump untuk menangani masalah tekanan air rendah

Tekanan air rendah atau sangat perlahan? Kes seperti ini biasa berlaku terutama jika anda tinggal di perumahan flat atau apartment di tingkat atas. Atas masalah tekanan air juga boleh berlaku dikawasan yang mana paip bawah tanah telah berkarat dan tidak ditukar oleh pihak berkuasa. Jangan bimbang. Kami ada penyelesaiannya. Dapatkan Water Pump khas untuk The All New RxWater. Ianya telah direka bentuk secara khusus untuk Penapis air RxWater.

Offer istimewa harga eksklusif RM250 ini hanya diberikan kepada pelanggan yang membeli bersama-sama unit penapis air RxWater (samada sistem dengan RxOzone atau tanpa RxOzone). Kepada anda yang hanya mahukan water pump system ini, harganya adalah RM350.

 

 

 

 

Gambarajah kedudukan PE hose dari sumber air paip -> in pump -> out pump -> in rxwater -> out rxwater ke diverter paip. Gambar sisi adalah gambar bungkusan parcel utk pelanggan yang dihantar secara pos laju. Manual pemasangan disertakan bersama.

 

Disclaimer: Water Pump ini BUKAN produk keluaran Syarikat Worldwellness Network Sdn. Bhd. dan tidak boleh di dapati di mana-mana stokis dan pusat pengedar Worldwellness Network. Namun ianya telah ditempah khusus oleh pihak kami agar sesuai dengan tekanan yang diperlukan oleh sistem penapis air Rx-Water.

 

RM350.00
Harga :
Quantity:
Add to Cart
Jika anda merasakan yang kesihatan itu mahal, cubalah pula kesakitan! Hubungi Kami!

Visit Us at Facebook

Ikrar Pengasas

Saya ingin membantu menyembuh sekurang-kurangnya 1 JUTA pesakit dan melahirkan 1000 jutawan sebelum saya menghembuskan nafas terakhir

- Dato’ Dr. Noordin Darus

Tentang Kami

Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater iaitu sistem penapis air Rx-Water yang baru.

(Baca selanjutnya...)

Joomla extensions by ZooTemplate.com