Malay Chinese (Traditional) English French German Indonesian Vietnamese
Print

Fungsi setiap Kartrij dalam sistem Rx-Water

Fungsi katrij dalam sistem RxWater

The All New Rx-Water mempunyai beberapa kriteria yang sangat unik selain mengekalkan bahan utama & sifat unik RxWater lama yang mengeluarkan Air yang bersifat Suci, mengekal & melestarikan 'Roh' air yang bersifat 'Hidup' & berpenawar serta mengekalkan unsur Tanah Liat khas yang menyucikan & menyamak bekalan air dari kehadiran unsur2 najis berat, (ingat! terdapat beratus-ratus kandang Khinzir di tepi2 sungai di negara kita. Sungai2 ini bersambungan & berakhir di Reservoir kita - boleh sampaikah ke rumah kita?

 

The All New Rx Water mempunyai 4 tabung dan 13 penapis yang mana setiap penapis mempunyai fungsi mereka yang tersendiri. Berikut adalah info dan fungsi setiap penapis ini, seperti yg diterangkan oleh pencipta sistem penapisan air Rx-Water itu sendiri iaitu tak lain dan tidak bukan Dato' Dr. Noordin Darus semasa taklimat The All New Rx Water.

 

Fungsi Kartrij 1 Rx-Water

Penapis Utama
Penapis seramik bertaraf antarabangsa menghapuskan kotoran kasar dan halus serta bakteria air.

Fungsi Kartrij 2 Rx-Water

Penapis Sekunder
Activated Carbon
menyerap bau-bauan,
warna dan bahan toksik seperti klorin. Biominex Beads pula meng-ion dan mengalkali air.

Teknologi Bamboo-Qun
Agen Bio-Aktif Bamboo-Qun yang pertama seumpamanya di Dunia dan dipatenkan oleh Worldwellness Network - Ia diadaptasikan dari teknologi zaman Dinasti Ming pada tahun 1428 yang menyimpan air yang diambil dari perigi Diraja dan disimpan di dalam Buluh khas. Zat bio-aktif Buluh adalah 10 kali ganda lebih kuat dari Arang kayu atau Arang Tempurung. Air yang tersimpan ini menjadi begitu bersih & selamat kerana agen bio-aktif Bamboo-Qun ini 'hidup dengan memakan bakteria'. Di samping ianya memberi rasa sedap dan Tenaga FIR semulajadi kepada Air

Fungsi Kartrij 3 Rx-Water

Detoksifikasi dan Mengalkali
Menghapuskan logam berat
dan bahan radioaktif sementara membuang kulat, patogen & menghalang pertumbuhan bakteria.

Teknologi Crystal Ball
Teknologi Crystal Ball mewujudkan Pemindahan Tenaga & pengaktifan penyembuhan semulajadi ( ia sama seperti batu-batuan kristal mahal yang dijual di kedai2 kristal yang mempunyai nilai Terapeutik)

Fungsi Kartrij 4 Rx-Water

Kumpulan Molekul Mudah Serap
Seramik Tenaga Aura memberikan tenaga getaran kuat pada air yang memecahkan lebih kecil kumpulan molekul air untuk serapan mudah oleh sel badan. Bebatu Mineral menambah kandungan mineral dalam air.

Tanah Liat Berkalsium
Proses penulenan yang suci di samping menambah kandungan mineral kalsium dalam air.

 

Fungsi Rx-Ozon dalam Sistem Rx-Water

Rx-Ozone
The All New RxWater bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat, tetapi ia juga mampu mengeluarkan air padat Ozon untk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia & bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian. One Touch Technology pada Plat elektronik menggunakan kuasa rendah untuk menghasilkan Ozon pada konsentrasi 0.125-0.255 ppm untuk digabungkan bersama RxWater. Ia merupakan Food Detoxifier & Sterilizer yang hebat .

 

Rx-water sistem penapis air terbaik

Keistimewaan Rx-Ozon berfungsi mengeluarkan air padat Ozon untk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia & bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian. (Read more...)

 

Jika anda merasakan yang kesihatan itu mahal, cubalah pula kesakitan! Hubungi Kami!

Visit Us at Facebook

Ikrar Pengasas

Saya ingin membantu menyembuh sekurang-kurangnya 1 JUTA pesakit dan melahirkan 1000 jutawan sebelum saya menghembuskan nafas terakhir

- Dato’ Dr. Noordin Darus

Tentang Kami

Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater iaitu sistem penapis air Rx-Water yang baru.

(Baca selanjutnya...)

Joomla extensions by ZooTemplate.com