Malay Chinese (Traditional) English French German Indonesian Vietnamese
Print

Khidmat penyelenggaraan sistem penapisan air Rx-Water


Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater yang baru.

Perkhidmatan servis yang kami tawarkan ini termasuk, menukar kartrij serta alat ganti yang lain, membersihkan sistem dan menyelesaikan masalah teknikal yang berkenaan dengan sistem RxWater ini.

 

Senarai Harga Perkhidmatan yang kami sediakan:

  • Mencuci seramic filter tabung katrij 1
  • Membaikpulih keadaan system rxwater
  • Menukar katrij dan alat ganti yang lain

Cas Perkhidmatan: RM50 sahaja.

Bagi kos menukar tabung katrij dan alat ganti yang lain harga tertakluk pada alat ganti yang ingin ditukar. Sila rujuk di halaman senarai lengkap harga alat ganti.

 

 

Kos Logistik:

Kadar cas logistik yang kami kenakan adalah berdasarkan jarak lokasi kawasan liputan dari Pusat Servis kami di Nilai. Detail cas adalah seperti dibawah:

Lokasi

Cas

Seri Kembangan/ Putrajaya/ Cyberjaya/ Kuala Langat/ Banting/ Kajang
Hulu Langat
Nilai/ Bandar Baru Nilai/ Salak Tinggi/ KLIA/ Sepang/ Labu/ Mantin/ Bangi
Seremban/ Senawang
Port Dickson
Kuala Klawang/ Pedas/ Rembau
Kuala Pilah
Jelebu / Tampin / Alor Gajah

RM20
RM25
RM10
RM20
RM25
RM30
RM40
RM45

*Sekiranya lokasi anda tidak terdapat di dalam senarai ini, sila hubungi kami untuk mengetahui kos logistik yang akan kami kenakan.

Cas Perkhidmatan + Harga Alat ganti (jika ada) + Kos Logistik = Voila~

Customer Service Hotline: +6 017 3727 459
Email to us:

 

http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/images/stories/demo/icon-3.pngRelated Links

pusat servis rxwater Jadual penyelenggaraan sistem penapisan air Rx-Water
pusat servis rxwater Senarai harga alat-alat ganti sistem Rx-Water

 

 

Jika anda merasakan yang kesihatan itu mahal, cubalah pula kesakitan! Hubungi Kami!

Peluang Perniagaan, Produk WorldWellness!

Usahawan WorldWellness NetworkKami mempelawa individu yang berminat menambah pendapatan tambahan samada secara 'Separuh Masa' atau 'Sepenuh Masa' dengan menjadi pengedar Rx-Water, serta produk-produk lain keluaran WorldWellness Network (WWN) di seluruh Malaysia. Kursus dan bimbingan intensif disediakan bagi mereka yang serius.

 

http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/templates/ja_community_plus/images/icons/icon-arrow.png Maklumat Lanjut | http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/templates/ja_community_plus/images/icons/icon-arrow.png Hubungi Kami

Visit Us at Facebook

Ikrar Pengasas

Saya ingin membantu menyembuh sekurang-kurangnya 1 JUTA pesakit dan melahirkan 1000 jutawan sebelum saya menghembuskan nafas terakhir

- Dato’ Dr. Noordin Darus

Tentang Kami

Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater iaitu sistem penapis air Rx-Water yang baru.

(Baca selanjutnya...)

Joomla extensions by ZooTemplate.com