Malay Chinese (Traditional) English French German Indonesian Vietnamese
Print

Jadual penyelenggaraan sistem penapisan air Rx-Water

Kadar masa anggaran perlu tukar Kartrij bagi sistem The All New Rx-Water
(Untuk keluarga sederhana besar)

jadual perlu tukar kartrij rx-water

Ini hanyalah anggaran kasar. Ia sebenarnya sangat bergantung kepada cara penggunaan dan tahap kebersihan air kerana ianya berbeza dari 1 tempat dengan 1 tempat yang lain. Anda boleh menghubungi agent-agent kami yang bertauliah bagi mendapatkan khidmat nasihat mengenai jadual penyelenggaraan ini bagi sistem penapis air Rx-Water anda.

Anda boleh menghubungi Agent Rx-Water kami menggunakan email form ini.

 

http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/images/stories/demo/icon-3.pngRelated Links

pusat servis rxwater Khidmat penyelenggaraan sistem penapisan air Rx-Water
pusat servis rxwater Senarai harga alat-alat ganti sistem Rx-Water

 

 

Jika anda merasakan yang kesihatan itu mahal, cubalah pula kesakitan! Hubungi Kami!

Peluang Perniagaan, Produk WorldWellness!

Usahawan WorldWellness NetworkKami mempelawa individu yang berminat menambah pendapatan tambahan samada secara 'Separuh Masa' atau 'Sepenuh Masa' dengan menjadi pengedar Rx-Water, serta produk-produk lain keluaran WorldWellness Network (WWN) di seluruh Malaysia. Kursus dan bimbingan intensif disediakan bagi mereka yang serius.

 

http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/templates/ja_community_plus/images/icons/icon-arrow.png Maklumat Lanjut | http://pusatservisrxwater.worldwellness2u.net/templates/ja_community_plus/images/icons/icon-arrow.png Hubungi Kami

Visit Us at Facebook

Ikrar Pengasas

Saya ingin membantu menyembuh sekurang-kurangnya 1 JUTA pesakit dan melahirkan 1000 jutawan sebelum saya menghembuskan nafas terakhir

- Dato’ Dr. Noordin Darus

Tentang Kami

Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater iaitu sistem penapis air Rx-Water yang baru.

(Baca selanjutnya...)

Joomla extensions by ZooTemplate.com