Malay Chinese (Traditional) English French German Indonesian Vietnamese
Print

Testimoni RxWater - Membersih sayuran dan bau hanyir ikan

Testimoni pengguna penapis air The All New Rxwater dengan Rz-Ozone dari Pn. Mahnun Ali.

"Saya mula menggunakan air Rx-Ozone untuk membersih ikan di mana bau hanyir hilang begitu sahaja sementara ikan tersebut tahan lebih lama dan lebih segar. Sejak dari itu, saya menggunakan pemproses air Rx-Ozone untuk sayur-sayuran, buah- buahan, makanan mentah malah untuk menghilangkan "bau pasar" dari kereta."

- Pn. Mahnun Ali, 61 tahun

 

Print

Testimoni RxWater - penyakit radang “Steven Johnson”

Testimoni salah seorang pengguna penapis air terbaik Rx-Water ini adalah Pn. Kasumabahri iaitu seorang pengidap penyakit radang yang kronik.

"Para doktor mengesahkan bahawa saya menghidap penyakit radang “Steven Johnson”. Bukan setakat luaran sahaja, malah hati dan otak saya turut di jangkiti. Doktor menganggarkan bahawa saya akan ditahan di wad untuk jangka masa yang lama, namun hanya selepas 3 hari, saya dibenarkan pulang. Rahsianya? Saya membawa Rx-Water® dari rumah untuk mandi, minum, lap badan dan bagi kegunaan di hospital."

- Pn. Kasumabahri Masjuriah, 56 tahun

 

Print

Testimoni RxWater - Penyakit Leukemia

Testimoni Rxwater ini dikongsikan oleh En Badrul yang merupakan seorang bekas pesakit leukemia.

"Saya disahkan menghidap leukemia pada 2008 dan mula menjalani rawatan kemoterapi. Seperti yang sedia maklum, rawatan kemoterapi membunuh bukan sahaja sel kanser tetapi juga sel-sel lain. Saya diperkenalkan dengan Rx-Water® sewaktu menjalani rawatan, dan saya dapati penggunaannya banyak membantu mengurangkan kesan sampingan proses rawatan. Kini, saya disahkan pulih dan mula berkerja seperti biasa."

- Badrul Hisyam Mohd Akhiar, 24 tahun

 

Print

Testimoni RxWater - Melecur akibat Tar panas

Pada 2009, saya mengalami kemalangan di mana tar panas dari lori tersimbah ke kaki saya. Ini mengakibatkan pendidihan dan kelecuran di bahagian kulit sehingga ke isi. Doktor hampir-hampir memotong kaki saya dan ketika itu, peluang saya untuk mendapat menggunakan sepenuhnya fungsi kaki saya amatlah tipis. Tetapi selepas menggunakan Rx-Water® selama beberapa minggu, doktor sendiri terkejut melihat kepantasan proses penyembuhan kaki saya. Hari ini, saya sudah boleh berjalan dan berkerja seperti biasa. Terima kasih Rx-Water®!

- Mohd Nawai Razali, 37 tahun

 

Print

Testimoni RxWater - Penyakit kulit (Ekzema)

En. Alias mempunyai dua orang anak yang menghida p penyakit ekzema sejak lahir lagi. Keadaan salah seorang daripada mereka amat teruk dimana ia telah merebak ke seluruh badannya dan pakar perubatan juga tidak me mpunyai apa-apa jalan penyelesaian.

NORHAFIZAH ALIAS - Sekinchan, Selangor. 6 tahun menderita penyakit kulit (ekzema) yang sangat kronik, dan telah mencuba menjalani pelbagai rawatan namun tiada tanda akan sembuh.


Paling menyedihkan ketika waktu hendak membuka pakaian dimana kulit-kulit pada tubuhnya akan terseiat sekali kerana nanah dan darah yang terlekat pada baju.

Setelah mendapat bantuan mengunakan Rx-Water dan Rx-Tra daripada seorang pensyarah universiti, penyakit adik Norhafizah semakin sembuh dimana lukanya semakin kering dan pulih.

Testimoni Rxwater dari pesakit kronik ekzema

Sekarang beliau sudah boleh bersama rakan-rakan disekolah.

- Alias Haji Saleh, Sekinchan Selangor

 

Jika anda merasakan yang kesihatan itu mahal, cubalah pula kesakitan! Hubungi Kami!

Visit Us at Facebook

Ikrar Pengasas

Saya ingin membantu menyembuh sekurang-kurangnya 1 JUTA pesakit dan melahirkan 1000 jutawan sebelum saya menghembuskan nafas terakhir

- Dato’ Dr. Noordin Darus

Tentang Kami

Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater iaitu sistem penapis air Rx-Water yang baru.

(Baca selanjutnya...)

Joomla extensions by ZooTemplate.com