Malay Chinese (Traditional) English French German Indonesian Vietnamese
Print

Testimoni RxWater - Penyakit kulit (Ekzema)

En. Alias mempunyai dua orang anak yang menghida p penyakit ekzema sejak lahir lagi. Keadaan salah seorang daripada mereka amat teruk dimana ia telah merebak ke seluruh badannya dan pakar perubatan juga tidak me mpunyai apa-apa jalan penyelesaian.

NORHAFIZAH ALIAS - Sekinchan, Selangor. 6 tahun menderita penyakit kulit (ekzema) yang sangat kronik, dan telah mencuba menjalani pelbagai rawatan namun tiada tanda akan sembuh.


Paling menyedihkan ketika waktu hendak membuka pakaian dimana kulit-kulit pada tubuhnya akan terseiat sekali kerana nanah dan darah yang terlekat pada baju.

Setelah mendapat bantuan mengunakan Rx-Water dan Rx-Tra daripada seorang pensyarah universiti, penyakit adik Norhafizah semakin sembuh dimana lukanya semakin kering dan pulih.

Testimoni Rxwater dari pesakit kronik ekzema

Sekarang beliau sudah boleh bersama rakan-rakan disekolah.

- Alias Haji Saleh, Sekinchan Selangor

 

 

 

 

Jika anda merasakan yang kesihatan itu mahal, cubalah pula kesakitan! Hubungi Kami!

Visit Us at Facebook

Ikrar Pengasas

Saya ingin membantu menyembuh sekurang-kurangnya 1 JUTA pesakit dan melahirkan 1000 jutawan sebelum saya menghembuskan nafas terakhir

- Dato’ Dr. Noordin Darus

Tentang Kami

Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater iaitu sistem penapis air Rx-Water yang baru.

(Baca selanjutnya...)

Joomla extensions by ZooTemplate.com