Malay Chinese (Traditional) English French German Indonesian Vietnamese

Teknologi Bamboo-Qun

Sample icon 2 Rx-Water merupakan sistempenapis Air pertama di dunia yang mengaplikasikan teknologi Bamboo-Qun.

Fungsi 2 dalam 1

Sample icon1 Teknologi 1 sentuhan dengan dwi fungsi Air Penawar Beraura Rx-Water dan Sistem Rx-Ozon.

Sijil Halal JAKIM

Sample icon 3 Mendapat sijil halal daripada JAKIM dan disokong oleh Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM).

Print

RxWater SuperAura Dispenser - Teknologi Terapi Air Beraura Terkini!

Selain dari Sistem Penapis Air RxWater, kami juga memasarkan Rx-Water SuperAura Dispenser. RxDispenser menghasilkan air panas dan air suhu bilik.

Apa itu Sistem Rx-Water™ SuperAura Dispenser?

 

Rx-Water™ SuperAura Dispenser adalah satu sistem penapisan air yang boleh menghasilkan Rx-Water™ dalam suhu biasa dan panas. Seperti yang telah disebutkan sebelum ini, Rx-Water® adalah air beraura yang bertenaga dan juga sangat sesuai untuk digunakan oleh semua golongan orang tanpa ragu-ragu dan tanpa rasa bimbang akan kesan sampingan. Pada masa yang sama ia juga boleh membantu menyembuhkan penyakit. Rx-Water™ SuperAura Dispenser mempunyai 5 Penapis Berkemampuan Tinggi yang memberikan anda air minuman panas tanpa mengganggu aura air tersebut.

Ciri-ciri keunikan RxWater Dispenser

  • Kualiti, kandungan dan struktur air mewujudkan air yang beraura.
  • Menggunakan teknologi air yang semulajadi.
  • Mudah untuk dipasang tanpa memerlukan cara pemasangan yang rumit dan peralatan yang digunakan tidak merbahaya.
  • Air dapat membersihkan dan membuang segala bahan-bahan yang merosakkan tubuh badan kita dan pada masa yang sama ia berupaya menyihatkan tubuh badan kita.
  • Mempunyai pilihan diantara air suhu bilik atau air panas pada tahap yang sesuai untuk membuat minuman panas dan masih lagi mengekalkan aura.
  • Tidak perlu dibotolkan, menjimatkan masa dan tenaga kerana air mengalir terus daripada paip.
  • Mempunyai tangki air tahan karat yang mampu menyimpan 4 liter air.
  • Air Rx-Water dijamin bersih, sihat, bertenaga dan sesuai untuk semua golongan.
  • Sangat sesuai untuk digunakan di rumah, tempat kerja, kilang, bank, sekolah, kolej, universiti, hotel, terminal bas, restoran, balai bomba, salon kecantikan, pusat tuisyen, masjid, gereja, kuil, gim, spa, kampus tentera, lapangan terbang dan sebagainya.
RM4,452.00
Quantity:
Add to Cart
Print

Mencari water filter halal & bermineral? RxWater pilihan terbaik utk anda!

Mencari penapis air HALAL & BERMINERAL?

RxWATER pilihan bijak bg umat Islam! Mengapa water filter yang diilhamkan oleh Doktor Perubatan Islam yang pulih dari Kanser dengan Terapi Air harus menjadi pilihan bagi anda sekeluarga? Sebagai ibu bapa dan anak yang prihatin kepada kesihatan keluarga, kita akan sentiasa mencari yang terbaik untuk anak-anak dan keluarga yang kita sayangi..

Setiap hari kita dan orang yang tersayang sentiasa sibuk dgn pelbagai aktiviti. Dan adakah kita juga sedar bahawa setiap hari hidup kita bergantung pada air? Namun kadang-kadang walaupun kita rasa kita dah jalani hidup sihat, kita dan orang orang tersayang masih tidak terlepas dari penyakit dan kita tertanya Tanya kenapa aku masih sakit sedangkan aku bersenam dan jalani gaya hidup dan pemakanan yang sihat.

Ramai dari kita kita tidak sedar punca kebanyakan penyakit adalah berpunca dari air yang kita minum setiap hari. Mungkin ramai yang tidak sedar bahawa air yang kita guna yang minum, mencuci dan memasak itu datang dari sumber yang tercemar seperti sungai, empangan, tangki air dan sebagainya. Air yang keluar dari paip rumah kita tidak terlepas dari klorin, kuman, najis, karat, keladak dan kimia. Bahan-bahan ini adalah menjadi punca penyakit yang kita alami.

Bagaimana pula dengan makanan yang kita makan setiap hari? Sayur, buah-buahan yang sentiasa terdedah dengan racun serangga dan kimia. Ayam dan daging pula disuntik dengan hormone dan anti biotik. Ikan dilaut pula tercemar dengan merkuri, plumbum dan bahan kumbahan industri. Jadi apa lagi yang selamat dimakan?

Jika anda merasakan yang kesihatan itu mahal, cubalah pula kesakitan! Hubungi Kami!

Visit Us at Facebook

Ikrar Pengasas

Saya ingin membantu menyembuh sekurang-kurangnya 1 JUTA pesakit dan melahirkan 1000 jutawan sebelum saya menghembuskan nafas terakhir

- Dato’ Dr. Noordin Darus

Tentang Kami

Kami merupakan Mobile Stokis WorldWellness Network (WWN) bagi Negeri Sembilan yang beroperasi di Nilai menyediakan perkhidmatan pembelian dan penyelenggaraan produk bagi pelanggan serta ahli WWN di seluruh Malaysia baik secara offline mahupun online. Selain dari itu, kami turut menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan Sistem RxWater lama dan The All New RxWater iaitu sistem penapis air Rx-Water yang baru.

(Baca selanjutnya...)

Joomla extensions by ZooTemplate.com